Ave Philosophy! Morituri te salutant!

Blog grupe filozofa

Filozofski forumi

ivanpetrovic | 27 Avgust, 2008 15:12

Kao mladi filozof imam potrebu da svakodnevno stičem nova znanja, da čujem mišljenja drugih ljudi i da budem u toku dešavanja. S obzirom da se sa jedinim pravim filozofom viđam samo jednom u mesec dana i što retko kad diskutujem sa drugovima i drugaricama na temu filozofije, morao sam da nađem neki drugi izvor informacija i dijaloga. Na prvom mestu je moj blog, gde imam svu slobodu pisanja i izražavanja svojih misli. Što se tiče diskusija i dijaloga, odlučio sam da na google-u potražim filozofske forume u nadi da ću naći zaista kvalitetne forume. Nadao sam se da ću naći dobre dijalektičke sukobe u kojima je glavno oružje reč i jak argument. Našao sam samo nekolicinu zaista kvalitetnih foruma koji obrađuju ozbiljne i istovremeno zanimljive teme. Posle dužeg prelistavanja i čitanja moj trud i uloženo vreme su se pokazali opravdanim.

Na prvo mesto bih postavio Filozofija - Forum.hr. Tu sam se zaista oduševio raznovrnošću obrađenih tema. Takođe mi se i svideo profesionalizam i ozbiljnost u većini tema.

Zatim sam pogledao i Filozofija - Forum Krstarice koji je takođe na zavidnom nivou. Tu isto ima gomila dobrih tema vrednih pažnje.

Onda sam naišao i na MyCitY :: Filozofija kao i na Filozofija - Forum Nove Tehnologije  Bosna i Hercegovina. Ovi forumi nisu toliko kvalitetni kao predhodna dva ali ipak ima nešto da se probere.

Sve u svemu - prilično sam zadovoljan rezultatima pretrage. Predlažem i vama da odete na ponuđene forume - verujte mi ima za svakoga po nešto.

 
Powered by blog.rs